Services

office

Kontorrengøring

Rengøring af kontorbygninger, vinduespolering, tæpperensning, afkalkning af badeværelser og toiletter m.m. Vi er her for at gøre dit kontor til et rent og behageligt sted at arbejde, hver dag året rundt – også på helligdage! Ring til os for et gratis tilbud.

school

Institutionsrengøring

Vi anvender derfor altid miljøvenlige og allergitestede rengørinsmidler, når vi gør rent på institutioner. Så ved vi, at kvaliteten er i orden, og at at ingen tager skade af de rengøringsmidler, som nu engang er nødvendige for at foretage en effektiv rengøring af jeres lokaler.

hus

Lejlighedsrengøring

Hos EcoShine forstår vi behovet for nøje at udvælge medarbejdere man kan stole på, som har rene straffeattester og som ikke er blege for at give din lejlighed en kærlig hånd. Vi bruger udelukkende miljøvenlige produkter, så du hverken skal tænke over miljøet eller allergier mm.

windows

Vinduespolering

Vi tilbyder vinduespolering med en professionel vinduespudser til alle kundetyper, hvad enten der er tale om en privat bolig, en etageejendom, en virksomhed eller en institution. Uanset om du har mange vinduer, få og små glaspartier, om det er i højden eller i kælderen, vi er her til hjælp dig.

afterparty

Efter-Fest Rengøring

Vi forstår, hvor vigtigt det er at få dine lokaler rene så hurtigt som muligt. Derfor vil vi ikke beregne ekstra for at komme i weekenderne. Vi ved at nogle fester er planlagte, mens andre er spontane og du kan altid ringe til os for et uforpligtende tilbud.

flyttning

Flytte Ind/Ud Rengøring

Hos EcoShine tilbyder vi vores arbejdskraft og ekspertise i forbindelse med flytterengøring.​ Så står du og skal til at flytte ud eller ind, og trænger lokalerne eller hjemmet til en flytterengøring, så leverer vi en komplet rengøringsløsning.​

ecoshine_havearbejde5

Havearbejde/haveservice

Vi udfører haveservice og havearbejde. Haveservice som serviceaftale eller enkeltstående opgaver til fornuftige priser.

Kontakt os for tilbud

53 35 52 33

ecoshinedk@gmail.com